Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda kuran yazısı görmek

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, adaletin geleceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Rüyada duvarda kuran yazısı gördüyseniz:

  • Sizin için en iyisini yapmalısınız.

Rüyada duvarda kuran yazıları görmek uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, yetkili bir göreve atanacağına alamet eder.

Rüyada duvarda kuran yazısı görmek işinin ehli durumuna geleceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulur.

Rüyada duvar yazısı görmek sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada duvarda yazı okumak kötü olaylar ile karşılaşacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine işaret eder.

Rüyada duvarda yazı görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarlara yazı yazmak sıkıntıların artacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvara yazı yazmak müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına inanılır.

Rüyada duvarlarda yazı görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments