Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarda delik görmek

Rüyada duvarda delik görmek

Rüyada duvarda delik görmek hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, atılan adımların zorluk yaratacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, büyük hatalar yapacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine alamet eder.

Rüyada duvarda delik gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada delik duvar görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarında delik görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek yanlış kararlar vereceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvarda delik açmak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada duvar deliği görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, insanlara olan güvenin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada duvarda delik görmek zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada delik gömlek görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini delik görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, işlerinin duracağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments