Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarı yıkılmak

Rüyada evin duvarı yıkılmak

Rüyada evin duvarı yıkılmak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, gönlünün rahata ereceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada evin duvarı yıkılmak gördüyseniz:

  • Ticari girişimlerinizi, alıp sattığınız şeyleri veya bazı yeteneklerinizi geliştirmenizi ya da beslemenizi sağlayacak sürpriz davetler alabilirsiniz.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada evin duvarı yıkılmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına inanılır.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek heveslerinin biteceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, aile içinde huzurunun yerinde olacağına yorulur.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvarların yıkıldığını görmek çalıştığı yerde amir olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments