Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvarların yıkıldığını görmek

Rüyada duvarların yıkıldığını görmek

Rüyada duvarların yıkıldığını görmek maddi olarak kötü bir karara varılacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada duvarların yıkıldığını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya özel evraklarınızı ilgilendiren konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada yıkılan duvarı tamir etmek süzüleceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Rüyada yıkılan duvarın altında kalmak keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, ticaretinin büyüyeceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada ev duvarının yıkıldığını görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yıkılmış duvar görmek sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, makamından olacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarı yıkılmak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine delalettir.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments