Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin duvarının yıkılması görmek

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, kazançlı çıkacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada evin duvarının yıkılması gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı yürütülen işler, arkanızdan konuşan kişiler veya sizi engelleyen durumlar sıkıntı yaratabilir.

Rüyada evin duvarı yıkılmak uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, sermayesinin boşa gideceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada evinin duvarlarının yıkıldığını görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir evin duvarının yıkıldığını görmek şansının ve bahtının döneceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, bir uzmana başvurulacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarının yıkılmasını görmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin duvarının yıkılması görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, az çalışarak çok gezeceğine, alim insanlardan sayılacağına rivayet eder.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan duvar görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments