Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin değiştiğini görmek

Rüyada evinin değiştiğini görmek

Rüyada evinin değiştiğini görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, insanlar arasında yüceleceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin değiştiğini gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin görev ya da sorumluluklarını üstlenmeniz işlerinizi zorlaştırabilir.

Rüyada evin eşyasını değiştirmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin eşyalarının değiştiğini görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evini değiştirmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına delalet eder.

Rüyada evin içinin değiştiğini görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, şükrederek yaşayacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada evin eşyalarını değiştirmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada evin kapılarını değiştirmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine rivayet eder.

Rüyada evin eşyalarının değiştiğini görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek bir sebeple yataklara düşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments