Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev boya yapmak

Rüyada ev boya yapmak

Rüyada ev boya yapmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev boya yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sıkıntılarınız varsa, dile getirmemenizde fayda var.

Rüyada evde boya yapmak hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, geç de olsa huzura erileceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi yeşil boya yapmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ev boya yapmak fakirleşeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi boya yapmak çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, yapılan atılımların rahat bir hayatın kapısını açacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi badana boya yapmak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve boya yapmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada mavi boya yapmak işlerine yeni işler katacağına, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına inanılır.

Rüyada boya yapmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments