Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evi gezmek

Rüyada evi gezmek

Rüyada evi gezmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, işinin başına geçeceğine delalet eder.

Rüyada evi gezmek gördüyseniz:

  • Hangisini kabul edeceğinizi detaylı düşünmenizde fayda var.

Rüyada evde fare gezdiğini görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evleri gezmek alanında marka bir isim olacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada evi gezmek kazalara ve belalara yakın duracağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeni evi gezmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ev gezdirmek sıkıntıların son bulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada birine ev gezdirmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada boş bir evde gezmek kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada ev odalarını gezmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments