Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yıkanmış halı görmek

Rüyada yeni yıkanmış halı görmek

Rüyada yeni yıkanmış halı görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, mallarının artacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine yorulur.

Rüyada yeni yıkanmış halı gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Rüyada yeni yıkanmış halı görmek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeni halı satın almak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, haksızlıklara uğranılacağına, mal mülk kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve yeni halı sermek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada yeni halı aldığını görmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yeni halı almak kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yeni halı görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeni halı almak zahmetli bir işin altından kalkılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına delalettir.

Rüyada yeni halı sermek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments