Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve sığınmak

Rüyada eve sığınmak

Rüyada eve sığınmak başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına rivayet eder.

Rüyada eve sığınmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir veya belli işleri tamamlamayabilirler.

Rüyada bir eve sığınmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, kırılan kalplerin barışacağına, gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada eve sığınmak kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camiye sığınmak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kendisini işine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Rüyada camiye sığındığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada mağaraya sığınmak zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına alamet eder.

Rüyada polise sığınmak yardımcı olmayacağına, başının ağrıyacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir yere sığınmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments