Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye sığınmak

Rüyada camiye sığınmak

Rüyada camiye sığınmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalettir.

Rüyada camiye sığınmak gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Rüyada camiye sığınmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, başka alanlara yöneleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camiye sığındığını görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, evini ve ailesini unutacağına, maddi anlamda feraha ermeye alamet eder.

Rüyada kaçarken camiye sığınmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada bir eve sığınmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sığınmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine tabir olunur.

Rüyada polise sığınmak rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine inanılır.

Rüyada birinin evine sığınmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, makamını kaybedeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karakola sığınmak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments