Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir eve misafir olmak

Rüyada bir eve misafir olmak

Rüyada bir eve misafir olmak hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, haksızlık yapmayacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir eve misafir olmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Rüyada eve kalabalık misafir geldiğini görmek kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine yorulur.

Rüyada ev dolusu misafir görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir evde misafir olmak evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir eve misafir olmak hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına işarettir.

Rüyada eve misafir çağırmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada eve misafir getirmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir eve misafir gitmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada başka bir eve misafir gitmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments