Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve koltuk almak

Rüyada eve koltuk almak

Rüyada eve koltuk almak ortak işlere gireceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve koltuk almak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefe ulaşmak veya belirlediğiniz konularda harekete geçmek ya da hizmet vermek eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada evde koltuk görmek daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Rüyada eve koltuk takımı almak kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada evden koltuk atmak rahat nefes alınacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada eve yeni koltuk almak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına tabir olunur.

Rüyada evden koltuk çıkarmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada ev koltuğu görmek epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eve koltuk almak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada evdeki koltukları görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments