Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve doktor geldiğini görmek

Rüyada eve doktor geldiğini görmek

Rüyada eve doktor geldiğini görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Rüyada eve doktor geldiğini gördüyseniz:

  • Sadece duygusal ilişkiler değil sosyal kontaklarınız da bozuk olabilir.

Rüyada eve doktor geldiğini görmek kimseyle konuşmaz olacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doktorun eve geldiğini görmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine rivayet eder.

Rüyada evde doktor görmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eve geç gelmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada eve icra gelmek çok daha hayırlı yollara girileceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, anlaşmazlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin eve geldiğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eve koltuk geldiğini görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin eve geldiğini görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hedeflerinin gerçekleşeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments