Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve ateş düştüğünü görmek

Rüyada eve ateş düştüğünü görmek

Rüyada eve ateş düştüğünü görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, büyük özgüven kazanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve ateş düştüğünü gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız haddini aşabilir.

Rüyada eve ateş düştüğünü görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, makbul olan mallar edineceğine işaret eder.

Rüyada birinin ateşe düştüğünü görmek işlerinin kötüye gideceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ateş düştüğünü görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, üzüntülerinin biteceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateş düştüğünü görmek geleceğinin de umut vadedeceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada gökten ateş topu düştüğünü görmek sağlığın bozulma noktasına geleceğine, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşe düştüğünü görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments