Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev almak ve taşınmak

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, iş kaybı yaşayacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada yeni güzel bir eve taşınmak hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev taşınmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine inanılır.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin yeni eve taşındığını görmek kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ve güzel bir eve taşınmak bazı engellerle karşılaşacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bi eve taşındığını görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet eder.

Rüyada yeni eve taşınmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments