Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden kuşun kaçtığını görmek

Rüyada evden kuşun kaçtığını görmek

Rüyada evden kuşun kaçtığını görmek ekmek bulamayacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden kuşun kaçtığını gördüyseniz:

  • Daha diplomatik olmakta fayda var.

Rüyada evden kuşun kaçtığını görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada kaçan kuşu yakalamak gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu kaçırmak hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına delalettir.

Rüyada muhabbet kuşun kaçtığını görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kuşu kaçırmak büyük bir ikilemde kalacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına yorulur.

Rüyada kafesten kaçan kuşu yakalamak girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaçan muhabbet kuşunu yakalamak maddi açıdan borçların ödeneceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuşun kafesten kaçtığını görmek bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments