Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Rüyada yeşil çiçekli bahçe görmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Rüyada çiçekli bir bahçe görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeye çiçek ekmek zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, makbul olmayan işler yapacağına delalettir.

Rüyada evin bahçesine çiçek ekmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçeklerle dolu bahçe görmek hayatının yoluna gireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe ve çiçek görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeye çiçek dikmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede çiçekler görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments