Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada canlı yeşil çiçek görmek

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, başarı elde edeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada canlı yeşil çiçek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada yeşil canlı çiçek görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı yeşil çiçek görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine delalettir.

Rüyada canlı çiçek ekmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşama hevesinden olacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada canlı çiçek almak zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sıkıntılı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada canlı çiçekler görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada kırmızı canlı çiçek görmek büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına alamet eder.

Rüyada birinden canlı çiçek almak sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine delalettir.

Rüyada canlı çiçek dikmek kendine döneceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşamının da düzene gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments