Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye yemek verdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.

Rüyada ölüye yemek verdiğini görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada ölünün verdiği şeyi yemek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada ölünün verdiği bir şeyi yemek mutluluğun kapıyı çalacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün altın verdiğini görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölüye su verdiğini görmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölünün para verdiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölünün su verdiğini görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments