Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temizlik yapıldığını görmek

Rüyada temizlik yapıldığını görmek

Rüyada temizlik yapıldığını görmek maddi anlamda feraha ermeye, işinde büyük başarılar alacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada temizlik yapıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada banyo yapıp temizlenmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, yolunun açık olacağına tabir olunur.

Rüyada temizlik yapıldığını görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine işaret eder.

Rüyada evde temizlik yapıldığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yapılmış ekmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kene yapıştığını görmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada kahve yapıp ikram etmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada soygun yapıp yakalanmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine delalet eder.

Rüyada yapılan cami görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments