Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yapılı ev görmek

Rüyada yapılı ev görmek

Rüyada yapılı ev görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, mutluluğa ve neşeye, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yapılı ev gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir.

Rüyada evde badana yapıldığını görmek şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına işaret eder.

Rüyada yeni yapılan eve görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yemek yapıldığını görmek hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, herkesin desteğinin alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde inşaat yapıldığını görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada yapılmış ev görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada yeni ev yapıldığını görmek gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni badana yapılmış ev görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yapılı ev görmek kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, hasta ve zor geçireceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments