Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde sevdiğini görmek

Rüyada evde sevdiğini görmek

Rüyada evde sevdiğini görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada evde sevdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi rahatsız hissettiğiniz konular olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyle aynı evde yaşamak iş hayatında saygı göreceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ev kedisi sevmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi evde görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, güzel bir iş fırsatına işaret etmektedir.

Rüyada ev köpeği sevmek okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle evlenememek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yeniden bir araya geleceğine, kazancınızın artacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi başkasıyla evlenirken görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi evlenirken görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, acı veren kazalara, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments