Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde maymun görmek

Rüyada evde maymun görmek

Rüyada evde maymun görmek kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, çok sayıda borca gireceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, çirkin sözler işitileceğine işarettir.

Rüyada evde maymun gördüyseniz:

  • Gelecekle ilişkili akımları takip etmeli, yeteneklerinizi buna göre şekillendirmelisiniz.

Rüyada evde maymun beslemek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde maymun görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalettir.

Rüyada eve maymun girdiğini görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevimli maymun görmek işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada maymundan korkmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada dişi maymun görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine tabir olunur.

Rüyada maymuna dönüşmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, acılarını dindireceğine işaret etmektedir.

Rüyada maymunun doğurduğunu görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments