Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun doğurduğunu görmek

Rüyada maymunun doğurduğunu görmek

Rüyada maymunun doğurduğunu görmek içine kapanacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, yaşamının da düzene gireceğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymunun doğurduğunu gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Rüyada maymunun doğurduğunu görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, mevki kazanacağına tabir olunur.

Rüyada maymun doğurmak neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymun doğurduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, rahatının ve huzurunun bozulacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına inanılır.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, arkasından iyi konuşulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine inanılır.

Rüyada maymun emzirmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, şifa bulacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada yavru maymun beslemek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil maymun görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, zorlukları atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunu öpmek sorunlarının da son bulacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, zengin bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments