Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymuna dönüşmek

Rüyada maymuna dönüşmek

Rüyada maymuna dönüşmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, büyük üzüntülere sebep olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına delalet eder.

Rüyada maymuna dönüşmek gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Rüyada maymuna dönüşmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, işlerin düzeleceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada hayvana dönüşmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada kelebeğe dönüşmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayvandan insana dönüşmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına delalettir.

Rüyada böceğe dönüşmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına delalet eder.

Rüyada kurta dönüşmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karıncaya dönüşmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, kişinin evlatlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada şeytana dönüşmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments