Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymundan korkmak

Rüyada maymundan korkmak

Rüyada maymundan korkmak üzüntülerinin çok yakında biteceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, ne yapacağını şaşıracağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymundan korkmak gördüyseniz:

  • Ne yaparsanız yapın daha az masraflı olanları tercih etmeyi unutmamalısınız.

Rüyada maymundan korkmak kırgınlıkların biteceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine işarettir.

Rüyada evcil maymun görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek maymun görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, sağlığını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve maymun görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalettir.

Rüyada kendini maymun olarak görmek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalettir.

Rüyada evde maymun beslemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada maymunun elini tutmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere yorulmaktadır.

Rüyada maymunla konuşmak sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments