Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada martı sürüsü görmek

Rüyada martı sürüsü görmek

Rüyada martı sürüsü görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada martı sürüsü gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce uzun uzun düşünmenizde yarar var.

Rüyada martı sürüsü görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet eder.

Rüyada evde martı görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada çok martı görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, can bulacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada beyaz martı görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük martı görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, huzurunun kaçacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada martı öldürmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada martı pisliği görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments