Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada martı beslemek

Rüyada martı beslemek

Rüyada martı beslemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, yaptıklarıyla sorgulanacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada martı beslemek gördüyseniz:

  • Ekip çalışması, iş birliği veya ortaklık gerektiren işler hızlanmaya başlıyor.

Rüyada martı beslemek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine yorulur.

Rüyada martı eti yemek birçok dedikoduya maruz kalacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan martı görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, yapılan işte ustalaşılacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada martı saldırısı görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada martı sesi duymak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına delalet eder.

Rüyada deniz ve martı görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada martı yavrusu görmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments