Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde kene görmek

Rüyada üzerinde kene görmek

Rüyada üzerinde kene görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada üzerinde kene gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları dikkat gerektiriyor.

Rüyada kafada kene görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpek ve kene görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada vücutta kene görmek kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz kene görmek büyük başarılara işlere imza atılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine işaret eder.

Rüyada vücuduna kene yapıştığını görmek dedikoduya, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada köpek üstünde kene görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzerinde kene görmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada uçan kene görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments