Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi yavrusu görmek

Rüyada evde kedi yavrusu görmek

Rüyada evde kedi yavrusu görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, kısmetin açılacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada evde kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada evde kedi yavrusu görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde yavru kedi görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kedi yavruları görmek yeni bir iş bulacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek işinin başından ayrılmayacağına, işinde de hep başarılı olacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına rivayet eder.

Rüyada evde yavru kediler görmek kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments