Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde kedi ve yavrularını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Rüyada evde kedi yavruları görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu eve almak aile hayatında huzuru yakalayacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada evde yavru kedi görmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunu evden atmak çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada evde kedi ve yavrularını görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Rüyada evde yavru kediler görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, hayallerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada evde kedi yavrusu görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada eve yavru kedi girdiğini görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments