Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde hamur açmak

Rüyada evde hamur açmak

Rüyada evde hamur açmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde hamur açmak gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili büyük gelişmeler olabilir.

Rüyada evde hamur açmak gönül yaralarının iyileşeceği, başarının adım adım yaklaşacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işaret eder.

Rüyada eliyle hamur açmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada hamuru açmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada hamur açmak börek yapmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Rüyada hamur açmak ve yemek malından ve parasından ziyan edeceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mantı hamuru açmak aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine ve huzurunun bozulacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işarettir.

Rüyada hamurdan yufka açmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdaneyle hamur açmak tüm gözleri üzerinde toplayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments