Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev eşyası almak

Rüyada ev eşyası almak

Rüyada ev eşyası almak zorlukların baş göstereceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün başarıların artacağına, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev eşyası almak gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmek için harakete geçebilirsiniz, beklemeyin.

Rüyada eşyalı eve taşınmak beden sağlığının zarar göreceğine, mal sahibi olacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada büyük eşyalı ev görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyalı yeni ev görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, çaresiz hallere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve beyaz eşya almak kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev eşyalarının toplandığını görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evdeki eşyayı satmak rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ev ve eşya görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, geleceğine bakacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evden eşya toplamak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, insanlarla tartışacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments