Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evden eşya taşımak

Rüyada evden eşya taşımak

Rüyada evden eşya taşımak başarılarının kalıcı olacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, eskisinden de iyi olacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada evden eşya taşımak gördüyseniz:

  • Karlı anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada evden eşyaları taşımak kalbindeki kuşkulardan arınacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Rüyada evden eşya taşımak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına işaret eder.

Rüyada eve eşya taşımak taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına delalettir.

Rüyada ev eşya taşımak kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonla ev eşyası taşımak bir anda atılıma geçeceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada ev eşyasını taşımak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine inanılır.

Rüyada ev eşyalarını taşımak huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada ev eşyası taşımak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments