Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil yılan görmek

Rüyada evcil yılan görmek

Rüyada evcil yılan görmek büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, darda kalacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, sabrını zorlayacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada evcil yılan gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Rüyada evcil yılan görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı evcilleştirmek sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Rüyada evcil fare görmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada evcil kediler görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada evcil kedi görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada evcil hayvanını görmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evcil hayvanlar görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada evcil köpek sevmek çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments