Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evcil beyaz fare görmek

Rüyada evcil beyaz fare görmek

Rüyada evcil beyaz fare görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada evcil beyaz fare gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin kuvvetlendirilmesi ya da bazılarının canlandırılması gerekiyor olabilir.

Rüyada evcil beyaz fare görmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evcil fare görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz evcil kurt görmek özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz evcil köpek görmek güvensizliğini yeneceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine inanılır.

Rüyada evcil köpek görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sorunların sürekli artacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet eder.

Rüyada evcil hayvanının öldüğünü görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Rüyada evcil maymun görmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evcil timsah görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments