Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev yoğurdu görmek

Rüyada ev yoğurdu görmek

Rüyada ev yoğurdu görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, onlardan fayda göreceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev yoğurdu gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi sınırlarını zorlayarak ele alacağa benziyorsunuz.

Rüyada ev yoğurdu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada yoğurt ve pekmez yemek parasız ve ekmeksiz kalacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada koyun yoğurdu yemek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada kovada yoğurt görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, layık olduklarına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada yoğurt satın almak konferans ve seminerlere katılacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yeşil yoğurt yemek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalettir.

Rüyada şekerli yoğurt görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bal ve yoğurt görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments