Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yoğurt yemek

Rüyada yeşil yoğurt yemek

Rüyada yeşil yoğurt yemek elinden geliyorsa ona borç vereceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, zorlukları teker teker aşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil yoğurt yemek gördüyseniz:

  • Bazı konuların dışında kalmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil yoğurt yemek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu havuç yemek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada kaymaklı yoğurt yemek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurtla ekmek yemek hasret giderileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına inanılır.

Rüyada ıspanaklı yoğurt yemek maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağlı yoğurt yemek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu ıspanak yemek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada biriyle yoğurt yemek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, asık yüzlerin güleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments