Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoğurt satın almak

Rüyada yoğurt satın almak

Rüyada yoğurt satın almak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt satın almak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalar veya toplu bir ödeme söz konusu olabilir ya da elinize maddi gelirlerinizi arttırmanızı sağlayacak fırsatlar geçebilir.

Rüyada yoğurt satın aldığını görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, aylık gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada yoğurt satın almak bir sebeple çok üzüleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yoğurt ve ayran görmek maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyma yoğurduğunu görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yoğurtlu ıspanak yemek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yoğurt ve pekmez görmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoğurt kusmak aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada tarhana yoğurduğunu görmek endişelerinin yerini umudun alacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments