Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şekerli yoğurt görmek

Rüyada şekerli yoğurt görmek

Rüyada şekerli yoğurt görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, güzel günler yaşayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şekerli yoğurt gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada şekerli yoğurt görmek çeşitli fırsatlar elde edeceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada ekmek ve yoğurt yemek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına yorulur.

Rüyada süt ve yoğurt görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Rüyada yoğurt görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sütü yoğurt yapmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dökülmüş yoğurt görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada koyun yoğurdu yemek işyerini kapatacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yoğurt yedirdiğini görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments