Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev tutmak

Rüyada ev tutmak

Rüyada ev tutmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ev tutmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada yeni ev tutmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada evde balık tutmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada kiralık ev tutmak hakkın lütuflarına sahip olunacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşyalı ev tutmak günaha gireceğine, ağlayacağına, strese gireceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir ev tutmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde yılan tutmak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ev tutmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret eder.

Rüyada ev tutmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments