Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni ev tutmak

Rüyada yeni ev tutmak

Rüyada yeni ev tutmak kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni ev tutmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada yeni bir ev tutmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına inanılır.

Rüyada yeni ev tutmak mesleğinde uzmanlık yapacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada eşyalı ev tutmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle ev tutmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada evde balık tutmak atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Rüyada evde yılan tutmak iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kiralık ev tutmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev tutmak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments