Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev süpürmek

Rüyada ev süpürmek

Rüyada ev süpürmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalettir.

Rüyada ev süpürmek gördüyseniz:

  • Gelişmenizi, ilerlemenizi veya yönünüzü değiştirmenizi sağlayabilecek bir şans yakalayabilirsiniz.

Rüyada evi süpürdüğünü görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, insanların hayranlığını kazanacağına delalettir.

Rüyada elektrikli süpürgeyle ev süpürmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Rüyada birinin ev süpürdüğünü görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evi süpürgeyle süpürmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına işarettir.

Rüyada süpürgeyle ev süpürmek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine alamet eder.

Rüyada evde toprak süpürmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tozlu evi süpürmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, alışveriş yapacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada ev süpürdüğünü görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments