Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin ev süpürdüğünü görmek

Rüyada birinin ev süpürdüğünü görmek

Rüyada birinin ev süpürdüğünü görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, problemlerini çözeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada birinin ev süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Tanımadığınız kimselerle hangi türden olursa olsun ilişki geliştirmekten kaçınmalısınız.

Rüyada ev süpürmek silmek zenginliğe sahip olunacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada boş evi süpürmek sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada evı süpürmek uzun yıllar yaşayacağına, umutların biteceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle ev süpürmek hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının ev süpürdüğünü görmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev önünü süpürmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evi süpürdüğünü görmek çok mutlu bir yuva kurulacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprak ev süpürmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, yaşamın kolaylaşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments