Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev sahibi olmak

Rüyada ev sahibi olmak

Rüyada ev sahibi olmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada ev sahibi olmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Rüyada yeni ev sahibi olmak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel bir eve sahip olmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eve sahip olmak kötü alışkanlıklarından arınacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada güzel eve sahip olmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, zorlukları aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel bir ev sahibi olmak kadim dostlar edineceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Rüyada ev sahibi olmak bekarlar için evlenmeye, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ev sahibi olmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, borçlarının ödeneceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada geniş ev sahibi olmak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments