Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir eve sahip olmak

Rüyada güzel bir eve sahip olmak

Rüyada güzel bir eve sahip olmak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada güzel bir eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı işleri daha iyi yapabilmesi, daha verimli sonuçlar alabilmesi ya da daha hızlı ilerleyebilmesi için fikirleriniz olabilir.

Rüyada güzel bir eve sahip olmak stres ve sinirden uzak durulacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel eve sahip olmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir ev sahibi olmak yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, dünya malı edineceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine yorulur.

Rüyada güzel ev sahibi olmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev sahibi olmak maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada büyük bir eve sahip olmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir eve sahip olmak elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, borçlarının kapanacağına işarettir.

Rüyada lüks ev sahibi olmak işinde zarar edeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments