Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve sahip olmak

Rüyada eve sahip olmak

Rüyada eve sahip olmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, kötü halinden eser kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada eve sahip olmak gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeni ev sahibi olduğunu görmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin ev sahibi olduğunu görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada ev sahibiyle tartışmak zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada eski ev sahibini görmek rahatının ve gelirinin artacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada sahipsiz ev görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına delalet eder.

Rüyada yeni bir eve sahip olmak sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük eve sahip olmak kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada ev sahibi görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments