Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada acik pencere görmek

Rüyada acik pencere görmek

Rüyada acik pencere görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada acik pencere gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi sahibi olabilmek için amansız bir ihtiyaç içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada acik pencere görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pencere açtığını görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, yarınlarına inanacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Rüyada ayva ağacının çiçek açtığını görmek şöhret elde edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada açan kırmızı gül görmek bilgiyle donanacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine delalettir.

Rüyada oruç açtığını görmek hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada is acmak bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada aç inek görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta çiçek açtığını görmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments