Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada is acmak

Rüyada is acmak

Rüyada is acmak hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada is acmak gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Rüyada is acmak şansın ve kısmetin kapanacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada börek açtığını görmek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının dükkan açtığını görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına inanılır.

Rüyada aç hayvan görmek meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada anahtarla kapı açamamak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, yollarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada aç olmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada karnının aç olduğunu görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada açlıktan bayılmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments